Share this post

WINTER IS COMING

25 november 2021

Wie had gedacht dat we er deze winter weer hetzelfde bij zouden zitten als vorig jaar… Wij in ieder geval niet. Gelukkig mogen de winkels in het winkelhart van Ridderkerk openblijven. Dit natuurlijk met de bijbehorende covid-19 maatregelen en openingstijden. 

Zo kan de Sint in ieder geval nog zijn inkopen doen, want 5 december komt steeds dichterbij. Ook zien we steeds meer kerstbomen verschijnen en winkelcentrum Jorishof kan hier natuurlijk niet in achterblijven. 26 November zullen er acht verlichte bomen geplaatst worden in de gangpaden van het overdekte winkelgedeelte. We willen hiermee graag de winkeliers een hart onder de riem steken en ook het winkelende publiek voorzien van een feestelijke stemming. Het grote doek bij de entree wordt op donderdag 25 november verwisseld naar een passende variant. Zo waant het winkelcentrum zich uiteindelijk compleet in gezellige wintersferen.  

Zelfs met een mondkapje shoppend door de winkels, durven wij stiekem te hopen op een volgend jaar zonder de maatregelen. Laten we dit jaar wederom goed op elkaar passen. Zoveel mogelijk genieten van vrienden, familie, kaarslicht en lekker eten, want dat is immers zo slecht nog niet! 

We hopen u snel weer te zien

Meer

Wie had gedacht dat we er deze winter weer hetzelfde bij zouden zitten als vorig jaar... Wij in ieder geval niet. Gelukkig mogen de winkels in het winkelhart van Ridderkerk openblijven. Dit natuurlijk met de bijbehorende covid-19 maatregelen en openingstijden.
Het is nog niet wat het was, maar stukje bij beetje hopen we terug te gaan naar het ‘normaal’. Winkelen op afspraak is al mogelijk. Wat een verademing om weer te mogen shoppen!