NIEUWS

NIEUWS

Wie had gedacht dat we er deze winter weer hetzelfde bij zouden zitten als vorig jaar... Wij in ieder geval niet. Gelukkig mogen de winkels in het winkelhart van Ridderkerk openblijven. Dit natuurlijk met de bijbehorende covid-19 maatregelen en openingstijden.
Het is nog niet wat het was, maar stukje bij beetje hopen we terug te gaan naar het ‘normaal’. Winkelen op afspraak is al mogelijk. Wat een verademing om weer te mogen shoppen!
Pssst wist je het al? Vanaf 10 februari is het weer mogelijk om bij niet essentiële winkels te bestellen en af te halen. Dit betekent dat je bij een groot deel van de winkels in het centrum van Jorishof jouw producten weer kan bestellen en afhalen. Helaas is het nog niet zoals we gewend zijn en hebben we nog te doen met strenge regels. Nog even volhouden!
Het Jorishof is onderdeel van Winkelhart Ridderkerk. De drie delen zijn met elkaar verbonden waardoor iedere bezoeker goed kan slagen tijdens een dagje winkelen. Het centrum is overdekt dus een typisch Hollandse regenbui weerhoud je er niet van er een dagje op uit te gaan.
Het zal je vast niet zijn ontgaan... de enorme banner bij de hoofdingang van het winkelcentrum die zorgt voor extra kleur en gezelligheid. Deze wordt maar liefst vier keer per jaar verwisseld, afhankelijk van het seizoen waarin we zitten.