Share this post

LENTE IN THE AIR – HEB JIJ DE NIEUWE AANKLEDING IN HET JORISHOF AL GEZIEN?

Het is nog niet wat het was, maar stukje bij beetje hopen we terug te gaan naar het ‘normaal’. Winkelen op afspraak is al mogelijk. Wat een verademing om weer te mogen shoppen. Heb jij al door het Jorishof gelopen? Dan heb je misschien de nieuwe lampionnen al gezien die vanaf Pasen zijn opgehangen aan de binnenzijde van het winkelcentrum. Dit in zes verschillende kleuren en formaten. Zo is het shoppen in de binnenstad nóg gezelliger voor bezoekers en bewoners. Hiermee willen we iedereen een hart onder de riem steken tijdens deze moeilijke periode. Ook zijn er nieuwe verfrissende beelden te zien achter sommige ruiten van de winkels met het thema ‘’window shopping’’. Dit draagt allemaal bij aan een fijnere winkelsfeer. Op naar meer vrolijkheid en kleurrijke dagen! Kom je ook?

210330-Jorishof aankleding 02

Meer

Wie had gedacht dat we er deze winter weer hetzelfde bij zouden zitten als vorig jaar... Wij in ieder geval niet. Gelukkig mogen de winkels in het winkelhart van Ridderkerk openblijven. Dit natuurlijk met de bijbehorende covid-19 maatregelen en openingstijden.
Het is nog niet wat het was, maar stukje bij beetje hopen we terug te gaan naar het ‘normaal’. Winkelen op afspraak is al mogelijk. Wat een verademing om weer te mogen shoppen!