Share this post

DE JORHISOF BANNER

Het zal je vast niet zijn ontgaan… de enorme banner bij de hoofdingang van het winkelcentrum die zorgt voor extra kleur en gezelligheid. Deze wordt maar liefst vier keer per jaar verwisseld, afhankelijk van het seizoen waarin we zitten.

Zo hebben we een algemene banner met frisse groene bladeren en hangt er het grootste deel van het jaar. Deze groene details zijn ook binnen terug te zien middels de hangplanten die langs de gangpaden zijn geplaatst. Daarnaast hebben we een kleurrijke paarse banner met lavendel voor de zomerse maanden. De variant van het najaar is gevuld met herfstkleurige bladeren. Tot slot zien we de eindejaar banner met dennentakken en winterse sneeuwvlokken.

Meer

Wie had gedacht dat we er deze winter weer hetzelfde bij zouden zitten als vorig jaar... Wij in ieder geval niet. Gelukkig mogen de winkels in het winkelhart van Ridderkerk openblijven. Dit natuurlijk met de bijbehorende covid-19 maatregelen en openingstijden.
Het is nog niet wat het was, maar stukje bij beetje hopen we terug te gaan naar het ‘normaal’. Winkelen op afspraak is al mogelijk. Wat een verademing om weer te mogen shoppen!