Share this post

AANDACHT VOOR WINKELCENTRUM JORISHOF

Het Jorishof is onderdeel van Winkelhart Ridderkerk. De drie delen zijn met elkaar verbonden waardoor iedere bezoeker goed kan slagen tijdens een dagje winkelen. Het centrum is overdekt dus een typisch Hollandse regenbui weerhoud je er niet van er een dagje op uit te gaan.

Helaas moeten de winkels vooralsnog gesloten blijven, maar we hopen snel op beter nieuws! Ondertussen werken wij er hard aan om het winkelcentrum in goede staat te houden en te vernieuwen om straks het publiek weer te mogen ontvangen. Leegstaande units worden voorzien van een sfeervolle bedrukking die in het thema staan van ‘’Window shopping’’. Deze afbeeldingen zijn ook te zien op de nieuwe website van het winkelcentrum.

Via deze website houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent het winkelcentrum, nieuwtjes, de te huren units én de nieuwbouwontwikkeling die nóg meer klandizie naar de winkels zal leiden.

Meer

Wie had gedacht dat we er deze winter weer hetzelfde bij zouden zitten als vorig jaar... Wij in ieder geval niet. Gelukkig mogen de winkels in het winkelhart van Ridderkerk openblijven. Dit natuurlijk met de bijbehorende covid-19 maatregelen en openingstijden.
Het is nog niet wat het was, maar stukje bij beetje hopen we terug te gaan naar het ‘normaal’. Winkelen op afspraak is al mogelijk. Wat een verademing om weer te mogen shoppen!