Share this post

WE MISSEN JULLIE, MAAR JULLIE HOEVEN ONS NIET TE MISSEN – AFHALEN

Pssst wist je het al? Vanaf 10 februari is het weer mogelijk om bij niet essentiële winkels te bestellen en af te halen. Dit betekent dat je bij een groot deel van de winkels in het centrum van Jorishof jouw producten weer kan bestellen en afhalen. Helaas is het nog niet zoals we gewend zijn en hebben we nog te doen met strenge regels. Nog even volhouden!

Hoe werkt het afhalen? De regels verschillen per winkel, maar in grote lijnen werkt het zo: je bestelt op afstand thuis een (online) bestelling bij een van onze winkels of bij een locatie met winkelfunctie. Vervolgens ontvang je een bevestiging met tijdslot wanneer de bestelling bij de desbetreffende winkel op te halen is. Meestal zit er minimaal een dagdeel (4 uur) tussen bestellen en afhalen. De afspraakbevestiging bevat alle praktische informatie voor het veilig en vlot ophalen van jouw bestelling. Let op afhalen kan alleen binnen het aangegeven tijdslot. Dit in verband met het in acht nemen van 1,5 meter afstand en het maximaal aantal personen dat een bestelling komt afhalen. Kom dan ook in je eentje jouw bestelling ophalen en blijf thuis bij klachten. Het winkelpersoneel zet de bestelling klaar, zodat je het op kunt halen bij de winkel. Betalen is het beste thuis vooraf, achteraf en zoveel mogelijk contactloos bij het ophalen van je bestelling.

We moeten jullie nog even missen, maar zo hoeven jullie ons niet meer te missen. Let goed op jezelf en elkaar en tot snel!

Meer

Wie had gedacht dat we er deze winter weer hetzelfde bij zouden zitten als vorig jaar... Wij in ieder geval niet. Gelukkig mogen de winkels in het winkelhart van Ridderkerk openblijven. Dit natuurlijk met de bijbehorende covid-19 maatregelen en openingstijden.
Het is nog niet wat het was, maar stukje bij beetje hopen we terug te gaan naar het ‘normaal’. Winkelen op afspraak is al mogelijk. Wat een verademing om weer te mogen shoppen!